Ben je op zoek naar esthetische of functionele herstellingen?

Help mij bij mijn keuze

Wat doen we

Wat doen we

Respo Group is al meer dan 50 jaar specialist in het herstellen van zowel esthetische als functionele schades.

Meer over Respo Group

Bespaar geld

Bij Respo Group begrijpen we dat beschadigde goederen een zorg kunnen zijn, maar het hoeft geen financiële last te zijn. Wij bieden hoogwaardige hersteldiensten, waarmee u geld kunt besparen in vergelijking met het vervangen van kostbare items.

Lees meer

Bespaar tijd

Respo Group begrijpt dat tijd kostbaar is, en wij zijn hier om het herstelproces naadloos en tijdbesparend te maken. Onze deskundige vakmensen bieden efficiënte hersteldiensten voor diverse items.

Lees meer

Bespaar ergernis

Bij Respo Group streven we ernaar om uw herstelervaring moeiteloos en zorgeloos te maken. Wij realiseren ons dat ongemakken en storingen frustrerend kunnen zijn. Onze toegewijde hersteldienst staat paraat om uw problemen snel en efficiënt op te lossen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Kies voor Respo Group en zeg vaarwel tegen ergernissen. Uw tevredenheid is onze topprioriteit.

Lees meer

Bespaar milieu

Bij Respo Group zetten we ons in om niet alleen hersteloplossingen te bieden, maar ook om onze impact op het milieu te minimaliseren. Onze slogan, 'xtend Life Before Circularity,' belichaamt onze toewijding aan duurzaamheid.

Lees meer

Bespaar breekwerk

Bij Respo Group geloven we in herstellen vóór vervangen. In tegenstelling tot vervanging, waarbij vaak meer schade ontstaat, bieden wij een vakkundige herstelservice zonder sloop- of breekwerk. Onze benadering minimaliseert niet alleen de verstoring van uw omgeving, maar beschermt ook tegen onvoorziene gevolgschade.

Lees meer

Uitstekende service

Bij Respo Group staat uitmuntende service centraal. Onze toegewijde professionals streven ernaar om u altijd en overal te voorzien van een service van topkwaliteit. Of het nu gaat om herstelwerkzaamheden, onderhoud of advies, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen. Vertrouw op Respo Group voor een service-ervaring die de verwachtingen overtreft. Uw tevredenheid is onze missie.

Lees meer

Herstellen van esthetische en functionele schades

Respo Group staat garant voor gespecialiseerde procedures die zijn ontworpen om diverse beschadigingen, zoals inkepingen, plooiingen, krassen, deuken, en meer, op hoogwaardige wijze te herstellen in verschillende harde materialen.

Onze herstellingen worden uitgevoerd met vakmanschap en finesse, en dankzij onze unieke reparatiemethoden lossen we schade op zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Ontdek onze gespecialiseerde hersteltechnieken voor deskundige oplossingen bij schade aan harde materialen. Vertrouw op onze expertise voor herstellingen in en rondom het huis, waaronder raamdeuraanrechtblad, dorpelvensterbank- en tegel reparaties. Wij staan voor u klaar met kwalitatieve oplossingen.

Wij herstellen ook diverse sanitaire voorzieningen, zoals badkuip, douchebakken en meer. Onze renovaties brengen uw badkamer weer in topconditie met systemen zoals bad in bad systeemdouche in douche systeembadwissel en douchewissel. Kwaliteit en expertise gegarandeerd.

Bij Respo Group zijn we gespecialiseerd in het degelijk onderhouden en herstellen van uw hang- en sluitwerk aan ramen en deuren. Slepende deuren, geblokkerde ramen of een afgebroken kruk zijn snel verleden tijd door onze kwalitatieve interventies.

Om ons ruime assortiment compleet te maken, bieden wij tevens een breed scala aan antislipoplossingen. Wij hebben ervaring in het aanbrengen van antislip op vloeren evenals andere antislip toepassingen. Ontdek onze mogelijkheden zoals het installeren van een Safety Floorantislip in sanitaire ruimtes of het aanbrengen van antislip coatings.

Hoe kunnen we helpen?

Welke oplossing past er het best bij mijn probleem?

ReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReview
ReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReview
ReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReviewReview

"De monteur die de deuken in onze ramen na een poging tot inbraak herstelde, werkte nauwgezet en vakkundig. Het kader is als nieuw. Hartelijk bedankt."

MP Rouchy

Een goede herstelling in slechts enkele stappen

Een goede herstelling in slechts enkele stappen

Heb je te maken met een schadegeval en ben je op zoek naar een goede service voor de nodige herstellingswerken? Neem dan snel contact op met Respo Group en in slechts enkele stappen is een snelle en kwalitatieve herstelling gegarandeerd!

Lees verder

Klanten waarderen het gemak van zakendoen met één bedrijf dat voldoet aan al hun reparatiebehoeften. De visie van Respo Group is ontstaan uit deze behoefte. Voortdurende investeringen in nieuwe technieken stellen ons in staat ons assortiment uit te breiden, altijd met de klantbehoefte als leidraad.

Dit heeft geresulteerd in een succesvolle ‘one-stop shopping formule’ waarmee klanten tijd, geld en organisatorische rompslomp besparen. Vertrouw op onze expertise voor al je sanitaire reparaties zoals het repareren en renoveren van baden. Of het nu gaat om raam reparatieshet herstellen van ramen met hierbij ook onderhoud en herstellen van hang- en sluitwerkhet repareren van vloeren, het herstellen van aanrechtbladen, bij ons ben je aan het juiste adres. Ontdek ook onze bekwaamheid in het herstellen van inbraakschade en de voordelen van onze antislip mogelijkheden

Heb je interesse om ons team te versterken? Bekijk dan snel de vacatures voor technische functies bij Respo Group. 

Hulp nodig bij een herstelling?