Ontdek snel onze vacatures voor technische jobs bij Respo Group

Ontdek onze vele technische vacatures

slider-7.jpg

Ben je op zoek naar een fijne job en ben je technisch aangelegd? Neem dan zeker een kijkje bij Respo Group, wij hebben verschillende vacatures voor technische jobs openstaan en zijn steeds op zoek naar technische profielen die ons team willen komen versterken. Zo kan je bij ons zowel aan de slag als schadehersteller of als servicetechnieker. Neem dus snel een kijkje naar onze openstaande vacatures voor technische functies en solliciteer snel.

Vacature voor schadehersteller 

Ben jij op zoek naar een technische job, ga je graag bij klanten ter plaatse en hou je ervan om verschillende schades te herstellen gaande van ramen herstellen tot sanitaire reparaties? Kan je zowel klantgericht, als zelfstandig, georganiseerd en nauwkeurig werken? Beschik je bovendien over een rijbewijs B, alsook een goede kennis van het Nederlands en kan je wel met een iPad overweg? Dan is onze vacature voor schadehersteller jou op het lijf geschreven.

Heb je interesse in de vacature voor schadehersteller? Solliciteer dan snel bij Respo Repair. Je opdrachten worden eenvoudig bij je ingepland en het nodige materiaal staat voor jou klaar in je servicewagen. Bovendien mag je een aantrekkelijke verloning verwachten, aangevuld met een servicewagen, tankkaart, iPad en gsm, alsook een vrije vrijdagnamiddag.

Lees meer over deze vacature voor schadehersteller.

Vacature voor servicetechnieker 

Of misschien is onze vacature voor servicetechnieker wel interessant voor jou? Ook als servicetechnieker voer je technische werken uit bij de klanten ter plaatse. Maar dan vooral voor onderhoud en herstellingen van sloten aan ramen en deuren, alsook het uitvoeren van correcte opmetingen.

Spreekt de vacature van servicetechnieker je wel aan? Aarzel dan niet te solliciteren bij Respo Repair. Ook als servicetechnieker kan je rekenen op een vooropgestelde planning en het nodige werkmateriaal wordt wekelijks in je bus aangeleverd door een nachtkoerier. En naast een servicewagen met tankkaart, een goed verloning, een iPad en gsm, mag je ook een vrije vrijdagnamiddag verwachten.

Lees meer over deze vacature voor servicetechnieker.

 

Neem contact op met Respo Group