One-stop shop voor uw reparaties

Meer dan 50 jaar specialist in het repareren van esthetische schades in en rondom uw woning.  Wij voeren vakkundige herstellingen uit die op een hoogwaardige manier zijn afgewerkt. De kwaliteit van onze unieke reparatieprocedés lossen uw schadeproblemen perfect op.

Upload foto’s van je schade, ontvang een gratis offerteKlik hier om je foto's toe te voegen.

Reparaties, renovaties en antislip

Respo Repair heeft eigen protocollen ontwikkeld om op een efficiënte en kwaliteitsvolle manier alle soorten opleveringsschades te herstellen aan diverse harde materialen zonder aan kwaliteit in te boeten. Als expert in reparaties kan u op ons rekenen voor herstelling aan diverse sanitaire materialen, waaronder Acryl, quaryl, polybeton als meest voorkomende. Schades aan werkbladen uit composiet, HPL en Dekton als ook schade aan buitenschrijnwerk, zowel aluminium, PVC en hout. Naast ons breed gamma reparatie technieken hanteren we ook speciale renovatietechnieken. Ons badwissel renovatie systeem of douchewisselsysteem zijn slechts enkele voorbeelden om bijhorende schade aan tegels of andere muurbekleding te vermijden. Als laatste maakt een groot aanbod aan antislip ons ruim assortiment compleet. Neem alvast een kijkje naar onze mogelijkheden zoals een Safety Floor plaatsenantislip in sanitair plaatsenantislip matten plaatsenantislip coatins plaatsen en overige antislip mogelijkheden

Bespaar geld

Bij Respo Group begrijpen we dat beschadigde goederen een zorg kunnen zijn, maar het hoeft geen financiële last te zijn. Wij bieden hoogwaardige hersteldiensten, waarmee u geld kunt besparen in vergelijking met het vervangen van kostbare items.

Lees meer

Bespaar tijd

Respo Group begrijpt dat tijd kostbaar is, en wij zijn hier om het herstelproces naadloos en tijdbesparend te maken. Onze deskundige vakmensen bieden efficiënte hersteldiensten voor diverse items.

Lees meer

Bespaar ergernis

Bij Respo Group streven we ernaar om uw herstelervaring moeiteloos en zorgeloos te maken. Wij realiseren ons dat ongemakken en storingen frustrerend kunnen zijn. Onze toegewijde hersteldienst staat paraat om uw problemen snel en efficiënt op te lossen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Kies voor Respo Group en zeg vaarwel tegen ergernissen. Uw tevredenheid is onze topprioriteit.

Lees meer

Bespaar milieu

Bij Respo Group zetten we ons in om niet alleen hersteloplossingen te bieden, maar ook om onze impact op het milieu te minimaliseren. Onze slogan, 'xtend Life Before Circularity,' belichaamt onze toewijding aan duurzaamheid.

Lees meer

Bespaar breekwerk

Bij Respo Group geloven we in herstellen vóór vervangen. In tegenstelling tot vervanging, waarbij vaak meer schade ontstaat, bieden wij een vakkundige herstelservice zonder sloop- of breekwerk. Onze benadering minimaliseert niet alleen de verstoring van uw omgeving, maar beschermt ook tegen onvoorziene gevolgschade.

Lees meer

Uitstekende service

Bij Respo Group staat uitmuntende service centraal. Onze toegewijde professionals streven ernaar om u altijd en overal te voorzien van een service van topkwaliteit. Of het nu gaat om herstelwerkzaamheden, onderhoud of advies, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen. Vertrouw op Respo Group voor een service-ervaring die de verwachtingen overtreft. Uw tevredenheid is onze missie.

Lees meer

Uitstekende service

Schades beoordelen doen wij eenvoudig op basis van foto's. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een gepaste prijsofferte. Indien akkoord, zal de herstelling uitgevoerd worden binnen 14 werkdagen*. Uw schade is in enkele uren hersteld. Met onze snelle reparaties en perfecte renovaties kan u bij Repo Repair steeds rekenen op een uitstekende service. *98% van onze reparaties kunnen wij uitvoeren binnen 14 werkdagen na akkoord.

Vraag nu een gratis offerte aan

Foto's van de schadeMinimum 2 foto's.
Sleep foto’s naar hier of klik hier om up te loaden.
Mijn gegevens
Hoe is de schade ontstaan?

Aantal elementen? Materiaal van het beschadigde element? ...