Douchebak herstellingen

Vraag gratis een offerte aan

Als er krassen, scheuren of deuken in uw douchebak zitten kan Respo Group dat doorgaans zonder grote ingrepen herstellen. Ook als er kleine stukjes uit zijn gesprongen is dat geen probleem. We vullen de beschadiging op en werken het op onze esthetische wijze af. Uw douchebak is klaar voor gebruik zodra wij zijn vertrokken. Voor al uw herstellingen aan uw sanitair zoals een douche herstelling kan u op ons rekenen. 

Voor al uw herstellingen aan uw sanitair zoals een douche herstelling, kan u op onze professionele hulp rekenen. We komen dit met plezier oplossen voor u. 

Voor beschadigingen die niet meer te herstellen zijn hebben wij goede alternatieven, de renovatie technieken “Douche in Douche” en “Douche Wissel”. Het Douche in Douche renovatie systeem wordt gebruikt voor verweerde en onherstelbaar geëmailleerde douchebakken. Het Douche Wissel renovatie systeem is voornamelijk voor onherstalbare kunststof douchebakken. 

U kan bij ons terecht voor herstellingen van verschillende soorten douchebakken, zoals voor acryl douchebak reparaties, quaryl douchebak reparaties, emaille douchebak reparaties, kunstmarmer douchebak reparaties en polybeton douchebak reparaties.

Respo Group is ook uw expert op gebied van badkuip reparatieswastafel reparatiesraam reparatiesdeur reparatiesaanrechtblad reparatiesbadkamermeubel reparatiesdorpel reparatiesvensterbank reparatiesvloer reparatiestegel reparaties en overige reparaties.  

Types van douchebak herstellingen

Douche3.jpg

Acrylonitril butadieen styreen (Acryl) is een kunststof dat gebruikt wordt voor starre voorwerpen. Het wordt onder andere gebruikt voor de productie van autobumpers, golfclubs en LEGO blokjes. En douches natuurlijk.

Respo Group repareert acryl in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van acryl, neemt u dan contact met ons op.

Douche.jpg

Quaryl is een samengestelde kunststof die bestaat uit Acryl en Kwarts. Dit materiaal heeft de eigenschap zeer star en krasvast te zijn. Als u toch een kras, deuk of scheur in uw badkuip of douchebak heeft, repareren we dat graag voor u.

Respo Group repareert quaryl in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van quaryl, neemt u dan contact met ons op.

Douche2.jpg

Emaille is een dunne laag van gesmolten glas dat aangebracht is op voorwerpen van metaal. Het doel is meestal om het metaal te beschermen en te versieren. Omdat emaille minder buigzaam is dan het metaal waarop het is aangebracht, kunnen er bij onvoorzichtige behandeling stukken vanaf springen en barsten ontstaan.

Respo Group repareert emaille in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van emaille, neemt u dan contact met ons op.

Douche.jpg

Kunstmarmer is een samengestelde steen (composiet) op basis van kunstharsen. 

Respo Group repareert kunstmarmer in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van kunstmarmer kunnen wij dit repareren voor u.

Douche2.jpg

Het grootste voordeel van polybeton in je badkamer is dat het vochtbestendig is. Overigens is het naadloos, en daardoor kan er geen vocht ontstaan in de voegen. Schimmels komen erg vaak voor in badkamer, maar dankzij gepolierd beton kun je dit perfect vermijden.

Respo Group repareert polybeton in alle vormen. Als u een beschadiging heeft in een product dat gemaakt is van polybeton, neemt u dan contact met ons op.

 


Foto's van de schadeMinimum 2 foto's.
Sleep foto’s naar hier of klik hier om up te loaden.
Mijn gegevens
Hoe is de schade ontstaan?

Aantal elementen? Materiaal van het beschadigde element? ...

Heeft u nog vragen?