Wastafel herstellingen

Vraag gratis een offerte aan

Het is kostbaar om een wastafel te vervangen en vaak hoeft dat ook niet. Respo Group kan krassen, deuken, scheurtjes en stukjes eruit, snel en doeltreffend herstellen. Wij doen dat door de beschadiging schoon te frezen, op te vullen en de vulling op een slimme manier esthetisch weg te werken. Zo kan u op ons rekenen voor diverse herstellingen aan uw sanitair, zoals een doeltreffende reparatie van uw wastafel. Uw wastafel is klaar voor gebruik zodra wij zijn vertrokken.

U kan bij ons terecht voor herstellingen van verschillende soorten wastafels, zoals voor marmer wastafel reparaties, kunststof wastafel reparaties, kunstmarmer wastafel reparaties, keramiek wastafel reparaties. Wilt u dus bijvoorbeeld uw keramiek wasbak herstellen, reken dan gerust op onze professionele aanpak. 

Respo Group is ook uw expert op gebied van badkuip reparatiesdouchebak reparatiesraam reparatiesdeur reparatiesaanrechtblad reparatiesbadkamermeubel reparatiesdorpel reparatiesvensterbank reparatiesvloer reparatiestegel reparaties en overige reparaties.  

Foto's van de schadeMinimum 2 foto's.
Sleep foto’s naar hier of klik hier om up te loaden.
Mijn gegevens
Hoe is de schade ontstaan?

Aantal elementen? Materiaal van het beschadigde element? ...

Heeft u nog vragen?