Douchebak herstellingen

Vraag gratis een offerte aan

Als er krassen, scheuren of deuken in uw douchebak zitten kan Respo Group dat doorgaans zonder grote ingrepen herstellen. Ook als er kleine stukjes uit zijn gesprongen is dat geen probleem. We vullen de beschadiging op en werken het op onze esthetische wijze af. Uw douchebak is klaar voor gebruik zodra wij zijn vertrokken. Voor al uw herstellingen aan uw sanitair zoals een douche herstelling kan u op ons rekenen. 

Voor al uw herstellingen aan uw sanitair zoals een douche herstelling, kan u op onze professionele hulp rekenen. We komen dit met plezier oplossen voor u. 

Voor beschadigingen die niet meer te herstellen zijn hebben wij goede alternatieven, de renovatie technieken “Douche in Douche” en “Douche Wissel”. Het Douche in Douche renovatie systeem wordt gebruikt voor verweerde en onherstelbaar geëmailleerde douchebakken. Het Douche Wissel renovatie systeem is voornamelijk voor onherstalbare kunststof douchebakken. 

U kan bij ons terecht voor herstellingen van verschillende soorten douchebakken, zoals voor acryl douchebak reparaties, quaryl douchebak reparaties, emaille douchebak reparaties, kunstmarmer douchebak reparaties en polybeton douchebak reparaties.

Respo Group is ook uw expert op gebied van badkuip reparatieswastafel reparatiesraam reparatiesdeur reparatiesaanrechtblad reparatiesbadkamermeubel reparatiesdorpel reparatiesvensterbank reparatiesvloer reparatiestegel reparaties en overige reparaties.  

Foto's van de schadeMinimum 2 foto's.
Sleep foto’s naar hier of klik hier om up te loaden.
Mijn gegevens
Hoe is de schade ontstaan?

Aantal elementen? Materiaal van het beschadigde element? ...

Heeft u nog vragen?