Kijk jij ramen en deuren goed na met de winter voor de deur?

herstellingen-ramen-en-deuren-3.jpg

Eens de temperaturen dalen en de dagen korter worden, vertoeven we allen meer in huis waar we graag de warmte opzoeken. Om die warmte goed binnen te houden, is het van belang om onze woning klaar te maken voor die koude periode. Daarom laten we ons verwarmingssysteem onderhouden en kunnen we investeren om onze woning extra te isoleren. Maar bij dit alles mogen we zeker niet vergeten om onze ramen en deuren te controleren

Maak dus zeker even wat tijd vrij om ramen en deuren te voorzien van het nodige onderhoud, zo kunnen grotere problemen makkelijk vermeden worden. Naast het poetsen en controleren van de deuren, ramen, profielen en rubbers, mag men hierbij zeker ook niet vergeten om de bewegende delen proper te maken en het hang- en sluitwerk goed te smeren. Met een beetje olie op de scharnieren blijven ramen en deuren vlot te bedienen. Door ook rubbers aan ramen en deuren tijdig te herstellen kan warmteverlies via deze posten vermeden worden. 

Merk je tijdens deze onderhoudsbeurt dat sommige ramen of deuren toch niet voldoende meer afsluiten, niet vlot genoeg openen, of dat een draai-kiepraam niet meer in de verschillende standen gaat? Geen nood, reken dan gerust op RespoGroup, expert in raam reparaties en ramen herstellen. Zowel voor raamreparaties als deurreparaties kan je steeds bij ons terecht. Met onze snelle vaktechnische reparaties, alsook onderhoud aan hang- en sluitwerk aan ramen en deuren worden dergelijke kleine problemen snel hersteld. Zo hoef jij je deze winter geen zorgen te maken over onvoorzien warmteverlies die je energierekening onnodig de hoogte injaagt. Kijk jij dus ook alvast je ramen en deuren even goed na? 

Verwante nieuwsberichten

slider-3.jpg

Een goede herstelling in slechts enkele stappen

LaReserveVoor1.jpg

Ontdek onze jobs voor technische medewerkers

Hulp nodig bij een herstelling?